50 thoughts on “Referenties”

 1. Nadat ik al een keer ben belazerd met het kopen van een diploma ben ik gaan speuren en las ik de waarschuwingen op deze website. Had ik deze maar eerder gelezen dan had ik de fout nooit gemaakt om bij een ander te gaan bestellen. Ik ben tevreden met het ontvangen van mijn diploma en zie ernaar uit om mijn eerste gesprek aan te gaan bij een werkgever.

  Bedankt!

 2. Bij deze wil ik mijn positieve ervaring delen op deze pagina. Jullie hebben jezelf bewezen de echte diploma leveranciers te zijn. Ik bedank jullie vanuit mijn hart en zal jullie vanaf nu aanraden bij iedereen waarvan ik denk dat ze jullie hulp kunnen gebruiken.

 3. Het was voor mij niet te doen om nog scholing te gaan volgen nadat ik ben bevallen van mijn tweede dochter. Ik had er simpelweg geen tijd focus meer voor. Ik ben blij met deze alternatief zodat ik ook parttime aan de slag kan met een leukere salaris dan eerst. Zonder diploma wordt je niet echt serieus genomen bij je sollicitatie. Gelukkig (dankzij jullie) heb ik nu iets moois om te laten zien.

  1. Superveel werk bespaard met het bestellen van een diploma. Ik zat aan de einde van een opleiding maar et lukte mij maar niet mijn studie goed af te ronden. Blij met dit initiatief.

 4. Bedankt voor de duidelijke uitleg en de waarschuwing voor de andere websites. Ik heb mijn diploma vandaag ontvangen. Hij ziet er in ieder geval heel goed uit. Ik zal er over een paar maanden nog een bestellen.

 5. Ik heb hier een diploma gekocht en gelukkig netjes ontvangen. Ik las zoveel verhalen over andere websites die niet leverden en heb de gok maar genomen om deze hier te kopen. Waarom…

  Website ziet er beter uit.
  De waarschuwingen komen overeen met andere.
  De voorbeelden die andere niet hebben.

  Bij deze als iemand een diploma wilt kopen. Ik heb er hier een goede ervaring mee.

 6. Mooie diploma ontvangen! Na eventjes speuren ben ik blij dat ik hier terecht gekomen ben. Al die oplichters tegenwoordig! HIER MOET JE ZIJN om een echte te kopen!!

 7. Bedankt voor de WARNING’s! Voor zover ik weet zijn jullie de enige echte leveranciers die ik nog vertrouw. Dat mag wel gezegd worden! Verder nog bedankt voor het leveren van mijn HBO papiertje.

 8. Ik durf het eerst ook echt niet, ik ben al eerder opgelicht en ben erg sceptisch geworden….Ik heb het nog 1x geprobeerd hier en het was raak. gelukkig ontvangen.

 9. Helemaal top verlopen en ik ben het inmiddels iedereen aan het aanraden! We worden al te hard genaaid met zn allen en iets meer verdienen in deze tijd is niet verkeerd!

 10. voor de 2e keer een diplomna besteld ‘ eerst MBO en nu HBO…..duidelijke site . snelle levering…goede communicatie….en prima’kwaliteit….aanrader

 11. Hi,

  Ik wil ook jullie even bedanken op de website. Ik heb mijn diploma en cijferlijst vandaag ontvangen en ben hier echt heeel blij mee. Het ziet er zo goed uit. Ik ben sprakeloos.

  In ieder geval succes verder met jullie zaak en nogmaals bedankt.

  Groetjes L. W.

 12. Als ik dit eerder had geweten was mij heel veel ellende bespaard. Ik zat goed in de nesten door te lage loon en ben super geholpen hiermee.

  Leuk feit: mijn beter betaalde baan is makkelijker en leuker dan mijn vorige baan. Ongelooflijk toch.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!